Een vervolg van de Fotobiënnale 2016 in het centrum van Haaksbergen?  Die komt er!!!

Wil jij meedoen? Stuur dan jouw foto voor 30 maart in origineel formaat op aan fgh@fotogroephaaksbergen.nl

Zie onder


 Ben je ge
ïnteresseerd in fotografie en ga je regelmatig op pad met de camera? Grijp je kans en maak een bijzondere foto voor de derde editie van de Fotobiënnale Haaksbergen. Die wordt dit jaar gehouden van eind mei tot en met oktober en slingert door de dorpskern. De organiserende Fotogroep Haaksbergen heeft besloten dit jaar een publieksgalerij in de Fotobiënnale op te nemen. Iedereen kan hiervoor foto’s inzenden. (Maximaal 3).

  De Fotogroep selecteert een aantal van de ingezonden foto’s voor de publieksgalerij. Deze publieksgalerij ( ± 60 foto’s) wordt ingericht aan het begin van de Stationsstraat, parallel aan het complex van de stichting Museum Buurtspoorweg (MBS). De Fotogroep Haaksbergen heeft van het MBS-bestuur toestemming om de publieksfoto’s te presenteren aan het hek tussen de watertoren aan de Frankenhuisrotonde en het verderop gelegen stationsgebouw van de MBS.
Iedereen die met zijn of haar foto wil meedingen naar een prominente plek aan het begin van de route van de Fotobiënnale 2018, kan de foto’s mailen naar
fgh@fotogroephaaksbergen.nl. De sluitingsdatum is 30 maart. De foto’s worden gepresenteerd op paneeltjes van 80 x 60 cm.

De Fotogroep houdt zich het recht voor om inzendingen te gebruiken voor publicitaire doeleinden.