Fotogroep krijgt 1 mei-trofee

1 mei trofee PvdA voor onze Fotogroep Haaksbergen


De Fotogroep Haaksbergen ontvangt ditjaar de 1 mei-trofee van de PvdA-afdeling Haaksbergen. Dit jaren geleden door Tonnie Waanders ontworpen en vervaardigde kleinood wordt dit jaar voor de 27e keer uitgereikt.

De trofee is door de PvdA in het leven geroepen 'voor instellingen, verenigingen of personen die door hun activiteiten een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Haaksbergen'.
De sociaal-democraten hebben dit keer gekozen voor de Fotogroep Haaksbergen. De club van plaatselijke amateurfotografen zet Haaksbergen al een paar jaar op de kaart met een bijzondere Fotobiënnale, stelt de PvdA.

,,Met hele mooie exposities in de natuur en in het dorp, waardoor zij concreet en enthousiast bijdraagt aan een mooier en aantrekkelijker Haaksbergen. Daarom komst de prijs de Fotogroep toe”, aldus de PvdA Haaksbergen.
De Fotogroep is druk bezig met de voorbereidingen van de derde Fotobiënnale die dit jaar in het dorpscentrum wordt gehouden en zaterdag 26 mei wordt geopend.


De uitreiking van de 1 mei trofee is dinsdag 1 mei om 19.30 uur in het VASH-huuske in Sporthal De Bouwmeester. Vorig ontving de Vereniging Aangepast Sporten Haaksbergen (VHSE) de prijs.Beeldbewerking: Henk Jalving